top of page

Gneisveien 1

Eiendommen

Gneisveien 1a, 3140 Nøtterøy. Gårdsnummer 22, bruksnummer 160, kommunenummer 3811. Bruksareal 168m2 + garasje.  P-rom 160,5m2.

Om boligen

Perfekt familiebolig i attraktivt område. Fra den romslige gårdsplassen har man direkte adkomst til garasje med alternativ adkomst til boligen via vaskerommet. Fra gårdsplass er det belegningsstein frem til overbygd skjermet inngangsparti. I entre fører en romslig trapp opp til hovedetasjen. I entre er det stor garderobeplass for hele familien. Videre er det adkomst fra entre til "ungdomsavdelingen" med tv-stue,3 romslige soverom, og bad. I hovedplan er det store vinduer mot syd og vest som slipper innmasse lys og utsikt. Kjøkken fra Huseby med integrert hvitevarer fra Siemens. Moderne peisovn med tilhørende stålpipe I hovedplan ligger romslig foreldresoverom med tilhørende bad og gang, samt en ekstra bod. Fra den store lyse spiseplassen er det adkomst til syd/vestvendte terrasser på over 30m2.  Fra vestvendt terrasse går det trapp ned til hagen. Tomtene leveres planert og sådd. Gangarealer fra gårdsplass til inngangsdør leveres med belegningsstein. Gårdsplass leveres i asfaltert utførelse.

 

Adkomst

Fra Tønsberg kjører du over kanalbroa, og tar til venstre skiltet mot Teie Torv i veidelet. Følg Smidsrødveien, forbi avkjøringen til Føynland, og ta Porfyrveien til høyre. Gneisveien starter ved veidele på toppen av bakken.

Beliggenhet

Ekenes-høyden ligger på et høydedrag, ca. 5 km fra Tønsberg sentrum. Boligen ligger attraktivt til i et nyere og veletablert boligområde. Her leker barn i alle aldre ute i gatene noe som gjør at dette i dag fremstår som et av øyas mest populære boområder for barnefamilier. Eiendommen ligger i solrike omgivelser på Nøtterøy i et rolig område. I umiddelbar nærhet er det fine tur- og friluftsområder med skog, sjø og strand samt Nøtterøys fine skjærgård. Dette er et hyggelig og attraktivt bomiljø med ca. 3 km. til Teie Torv med det meste av sentrumsfunksjoner som bank, post, vinmonopol m.m. Kort avstand til Nøtterøy Golfbane. Det er gangavstand til idrettsanlegg (Nesskogen Idrettspark) og flotte skogs- og turområder hvor det også er lysløype. Ulike badeplasser, familiestrender samt småbåthavn finnes i gangavstand fra eiendommen. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, og du har direkte tilgang til en rekke øyperler med båt i den flotte skjærgården. Dagligvareforretning (Kiwi) og restaurant på Hjemseng ligger innenfor ca. 5 minutters gange fra boligen. Kollektivtrafikk med busstopp i umiddelbar nærhet.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Føynland skolekrets. Det er både barnehage og skole på Føynland.Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen blir tilknyttet kommunalt ledningsnett.

Gneisveien plan 1.jpg
Gneisveien plan u.jpg
Gneisveien plan 2.jpg
gneisveien plan1.jpg

Gneisveien 1

Image 02_002.png
Image 01_004.png
bottom of page