Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Kundefokus

Eventyrhus a/s ble stiftet i 1992 og oppført en rekke boliger i Tønsberg/Nøtterøy-distriktet.

I tillegg til diverse leilighetsproskjekter oppfører Eventyrhus årlig om lag 40 boliger. Firmaet har god kapasitet og har sitt primære nedslagsfelt fra Stokke til Horten. Medarbeiderne har høy prioritet og det er svært liten gjennomtrekk hos våre ansatte. Det tar vi som en positiv tilbakemelding på at de trives hos Eventyrhus.

Kontinuitet blant de ansatte ser vi som avgjørende for at vi skal opprettholde den soliditet og kvalitet vi har opparbeidet. En liten administrasjon gjør oss fleksible og effektive. Vi benytter "profft" prosjekterings-verktøy, som gir deg foto-realistiske bilder allerede på "skisse" stadiet.

Som oftes bygger man en gang i livet. Da kan det være trygt å være delaktig under hele byggeprosessen, slik at det blir akkurat slik man ønsker. Eventyrhus er fleksibelt firma og stiller seg til disposisjon for deg. Vi har en rekke tomter til disposisjon, men har du tomt, kan vi komme på befaring og i sammen finne ut hva som passer best. For oss er det viktig med en god relasjon, og med kundens ønsker og behov i fokus kommer vi fram til løsninger som ikke byr på overraskelser. Hos oss får du tett oppfølging under hele byggeprosessen.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2020 Eventyrhus AS

Logg inn