top of page

Eiendomsutvikling

Eventyrhus samarbeider med eksterne eiendomsutviklere. Vi tilbyr alt fra prosjektering til overlevering for andre eiendomsutviklere. 

Vi finner de beste løsningene for tomteeier,

omgivelser og boligkjøpere

Vi kommer gjerne på befaring for å se på tomtens egenskaper. Det viktig for oss å skape de beste løsningene for tomteeier, omgivelser og boligkjøpere. Vi ser alltid på ulike løsninger en tomt gir, og vurderer flere alternative løsninger. Planløsninger skal fungere i praksis, og designet skal være attraktivt. Tegningene visualiseres i 3D, slik at det er enkelt å forestille seg ferdig resultat. 

Byggeledelse og 

gjennomføringsevne

Eventyrhus koordinerer med alle underleverandører, og sørger for at prosjektene gjennomføres i henhold til avtale. Vi er lettbeinte og kan snu oss fort rundt. Vårt viktigste mål er fornøyde kunder, og derfor er vi fleksible og løsningsorienterte gjennom hele prosessen. 

Lang erfaring kommer alle parter til gode

Eventyrhus har lang erfaring med å samarbeide med kommunen og andre aktører for utvikling av eiendom. Vi har god kjennskap til loven, regelverket og kommunens saksbehandlingsprosedyrer. Dette medvirker til en smidig prosess med enklere saksbehandling og kortere saksbehandlingstid.

Kontakt oss i dag for en prat!

Prosjektreferanser

Image19.jpg

Fortell oss om ditt prosjekt.

bottom of page