top of page

Om oss

Vi vil hjelpe deg med å realisere ditt boligeventyr. Vi tegner og bygger for private og profesjonelle – både eneboliger, flermannsboliger og større rekkehusprosjekter.

Eventyrhus erfaring.jpg

Lang erfaring og høy kompetanse

Eventyrhus ble etablert i 1992. Vi er en solid aktør som har fokus på å levere topp kvalitet i alle ledd. Vi holder til på Nøtterøy i Vestfold, og leverer hus og leiligheter primært i området fra Sandefjord til Holmestrand.

Et boligprosjekt er en stor investering. Det er derfor spesielt viktig at du kan være trygg på at prosjektet ditt blir utført av dyktige fagfolk med lang erfaring i bransjen.

Eventyrhus tegning.jpg

Vi tegner og bygger akkurat den boligen du ønsker deg, innenfor gjeldende regelverk. Eventyrhus koordinerer med alle underleverandører, og sørger for at prosjektene gjennomføres i henhold til avtale. Du velger selv hvor mye du vil involvere deg i byggeprosessen.

Eventyrhus ferdighus.jpg

Nøkkelferdige boliger

Eventyrhus tilbyr ferdigprosjekterte boliger med tomt. Vi har både byggefelt og enkelttomter til disposisjon. 

 

Om du kommer tidlig inn i prosessen, har du mulighet til å være med på utformingen. Dersom du heller ønsker det, kan du bestille et hus på en våre tomter og få huset ferdig oppsatt med nøkkelen i døra.

Eventyrhus arkitekttegning.jpg

Tegninger og byggesøknader

Vi kan hjelpe deg med alt fra reguleringsplan, byggesøknader, arkitekttegninger og tekniske tegninger til byggeledelse, kalkulasjon og oppføring.

Tegningene er en viktig del av byggesøknaden. Dersom du vil bygge noe som er søknadspliktig etter plan- og bygningsloven må du få utarbeidet en byggesøknad. En god byggesøknad øker sjansen for godkjenning hos kommunen.

Eventyrhus fotorealistisk arkitekttegnin

Fotorealistisk presentasjon av boligen 

Vi prosjekterer alle våre boliger med kraftig 3D-verktøy for å gi deg en fotorealistisk presentasjon av boligen allerede på skissestadiet. Du kan selv velge hvor mye du vil involvere deg i planleggingen.

Eventyrhus eiendomsutvikling.jpg

Eiendomsutvikling

Eventyrhus har lang erfaring med å samarbeide med kommunen og andre aktører for utvikling av eiendom.

Vi tilbyr alt fra prosjektering til overlevering for andre eiendomsutviklere.

Vi ser alltid på ulike løsninger en tomt gir, og vurderer flere alternative løsninger. Vi er opptatt av å skape de beste løsningene for tomteeier, omgivelser og boligkjøper. 

Tegninger og byggesøknader

Vi hjelper deg med å realisere ditt boligeventyr.

Fortell oss om ditt prosjekt!

bottom of page