top of page
Sandeåsen.jpg

Kundereferanser

Eventyrhus er et solid firma med gjennomføringsevne. Dette er svært viktig for meg som eiendomsutvikler. De har flinke folk til både prosjektering og byggeledelse, og byggeprosessen blir profesjonelt håndtert fra første til siste stund. De er svært fleksible, og kan hjelpe til med hele eller enkeltdeler av prosesser. I tillegg er Eventyrhus svært dyktige på planløsninger, noe som er viktig for å få inn mest mulig funksjonalitet i boligen. Jeg er også opptatt av retting av eventuelle feil, og med Eventyrhus er det aldri noen diskusjon, de er løsningsorienterte og får ting gjort. Det har mye å si for oss at de gir god kundebehandling. De behandler folk med respekt, både samarbeidspartnere og de som kjøper bolig. Jeg har veldig god erfaring med Eventyrhus – det er en trygg og kvalitetsbevisst partner å samarbeide med.

Jon Fjeld, eiendomsutvikler

Vi har bygd tre hytter og to hus fra før, og byggeprosessen med Eventyrhus er den vi er mest fornøyd med av dem alle. Vi sjekket fire byggefirmaer før vi skulle bygge ny hytte på strandeiendommen vår, og de som vant var Eventyrhus. De hadde gode referanser, og kom med en tegning med gode planløsninger som passet perfekt til tomten. Vi har hatt en veldig god kommunikasjon og fikk god oppfølging gjennom hele prosessen. Eventyrhus har også god kunnskap når det gjelder søkeprosesser inn mot kommunen, og vi var hele tiden trygge på at alt ble profesjonelt håndtert. Vi satt bort hele byggeprosessen til Eventyrhus, alt innvendig og utvendig, og det fungerte veldig bra. Jeg kan trygt anbefale Eventyrhus til alle.

Torunn Ljøgodt Moen, hytteeier

Vi kjøpte et «hus i rekke» basert på tegning av Eventyrhus. Dermed var vi med under hele byggeprosjektet. Vi følte oss godt ivaretatt og godt informert gjennom prosessen. Spesielt vil jeg fremheve fleksibiliteten med tanke på våre ønsker om endringer og tilpasninger. Her var så å si alt mulig å få til. På grunn av koronasituasjonen ble prosjektet forsinket med én uke, noe som var svært lite med tanke på de restriksjonene som gjaldt våren 2020. Forsinkelsen ble det også tidlig informert om. Vi fikk dermed nøkkelen i døren til et hus som virkelig svarte til de forventningene vi hadde.

Morten Marcus, boligeier

Vi hjelper deg med å realisere ditt boligeventyr.

bottom of page