top of page
Eventyrhus selge tomt.jpg

Selge tomt?

Eier du en tomt i Vestfold?

Har du stor hage og vurderer å skille ut en tomt? Eller har du et tomteområde du ønsker å utvikle? Eventyrhus er alltid er på jakt etter tomter i Vestfold, spesielt mellom Sandefjord og Holmestrand. Eier du en tomt i dette området, vil vi gjerne snakke med deg!

Rask omsetning

Eventyrhus har til enhver tid kunder som leter etter en tomt å bygge på, og det betyr at du enkelt og raskt kan tjene gode penger på å skille ut og selge en del av hagen din. Vi skaffer kjøper, og du beholder hele fortjenesten på tomtesalget.

Vi finner de beste løsningene for tomteeieren og omgivelsene

Det er viktig for oss å skape de beste løsningene både for tomteeieren og omgivelsene. Vi vet hvor viktig det er at du som tomteeier blir inkludert i prosjekteringsfasen av den nye boligen, og at vi finner en arkitektur som du vil trives med som nabo. Derfor ser vi alltid på ulike muligheter en tomt gir, og vurderer flere alternative løsninger. Tegningene våre visualiseres i 3D, slik at det er lett å forestille seg ferdig resultat.

Vi tar hånd om det praktiske

Vi hjelper deg med alle formaliteter kostnadsfritt mot at vi får bygge på tomten.

Tomtebefaring 

Eier du en tomt og lurer på hvor mye den er verdt, eller har du spørsmål rundt prosessen med fradeling, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende tomteprat. Vi blir også gjerne bli med deg på en tomtebefaring for å kunne gi deg en skjønnsmessig verdivurdering av tomta. 

bottom of page